Doar camila rezista la soare”


Bannere colaboratori

Avantajele ferestrelor termopan

Ecologice

materiile prime care stau la baza fabricarii PVC -ului dur sunt titeiul si sarea;
productia profilelor si a tamplariei "Salamander" constituie o activitate prietenoasa mediului inconjurator;
intretinerea tamplariei "Salamander" nu necesita substante chimice;
tamplaria nu necesita vopsire.
profilele din PVC “Salamander” sunt produse EXCLUSIV in Germania !!!

Economice

protectia termica datorata celor 3, 4, 5 sau 6 camere ale profilelor iti reduc cheltuielile cu incalzirea locuintei;
suprafata neteda si tratata antistatic a profilelor impiedica depunerea prafului si asigura o curatenie rapida si usoara;
calitatea tamplariei se pastreaza si dupa decenii de utilizare, durata de viata a ferestrelor "Salamander" depasind 50 de ani.

Izolare termica si fonica

Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea ferestrelor potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator.
Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.
Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de la 60 mm, pana la 76 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.
Protectia fonica reprezinta un aspect important din punct de vedere al sanatatii.
Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian.
Cu un indice de atenuare fonica de pana la 45 dB, ferestrele din PVC "Salamander" ofera protectie eficienta la zgomotul prea mare, avand in vedere ca pentru o incapere de locuit se considera ca nederanjanta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB.
Prin solutia constructiva adoptata si prin tipul de geam utilizat (termoizolator sau cu alcatuiri speciale, ce poate ajunge la grosimi de pana la 48 mm), ferestrele "Salamander" imbunatatesc protectia fonica si maresc calitatea vietii.

Intretinere usoara

Ferestrele termopan elimina definitiv lucrarile costisitoare de intretinere si vopsire periodica deoarece nu necesita decat o simpla stergere cu orice detergent casnic.
Astfel puteti economisi timp si bani iar week-end-urile libere va vor apartine in intregime dumneavoastra si familiei dumneavoastre.
Suprafata satinata a profilelor, rezistenta la intemperii, zgariere si la atmosfere agresive, permite curatarea ferestrelor prin simpla stergere cu detergenti casnici.
Este recomandat ca, de doua ori pe an, garniturile si mecanismele de inchidere sa fie unse cu un ulei special. De asemena, fantele de drenaj aflate in tocul ferestrei trebuie curatate periodic.
Mecanismele de inchidere actioneaza pe tot conturul ferestrei si sunt prevazute cu dispozitive de siguranta pentru a fi evitate manevrarile incorecte; totusi, la deschiderea si inchiderea ferestrelor, manevrati corect manerul prin rotiri complete; nu trageti cand manerul se afla intr-o pozitie intermediara.

Executie personalizata

Firma noastra va poate executa usile si ferestrele conform cu dorintele d-voastra:
cu orice tip de deschidere (fixa, deschidere simpla, oscilo-batanta, glisanta, liftant-glisanta etc.)
cu orice forma (unghiuri drepte, trapez, rotunde);
usile pot fi usi principale, secundare, de balcon, sau glisante
exista varianta personalizarii tamplariei cu sprosuri si baghete diferite.