Doar camila rezista la soare”


Bannere colaboratori

Certificarea calitatii profilelor

Caracteristici tehnice profile

Profilele PVC SALAMANDER sunt produse la un inalt nivel calitativ, tehnica de varf se imbina cu un design deosebit. Latimea minima a profilelor este 60 mm pentru profilele din linia 2D si 76 mm profilele liniei 3D. Profilele sunt prevazute cu mimim trei camere de aer si maxim 5, doua sau trei garnituri de etansare. Caracteristicile tehnice de exceptie au fost constatate si sunt certificate de catre Institutul de la Rosenheim dupa cum urmeaza:

        SISTEMUL 2D:

            protectie sonora 34-45 dB

            protectie termica 1,4 - 1,6 W/mē K

        SISTEMUL 3D:

            protectie sonora 34-47 dB

            protectie termica 1,1 - 1,2 W/mē K

Durata de viata, garantie profile PVC

Profilele PVC SALAMANDER sunt :

fabricate exclusiv in Germania in conditii de inalta calitate si design
agrementate potrivit normelor CEE pentru toata Europa
agrementate de catre INCERC pentru ROMANIA

Institutele europene independente si INCERC Romania au stabilit durata de viata de 50 de ani Garantia de fabrica este de 5 ani. Profilele rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere. Verificarile interne, precum si verificarile neutre ale institutelor europene recunoscute garanteaza materialul si precizia dimensionala si sunt confirmate de insemnele de verificare RAL si de certificatul DIN ISO 9001.

Profilele sunt produse atat in alb stralucitor, dar pentru a satisface cele mai variate gusturi ale clientilor, oferim si profile acoperite cu folie speciala Renolit in nuante lemnoase si culori vii (peste 70 de culori ).