Doar camila rezista la soare”


Bannere colaboratori

Sistemele de profile "Salamander"


Sistemul 2D

   

Design-ul 2D confera o paleta multipla de posibilitati de configurare. De la forme clasice, la innobilarea cu sprose decorative sau imbinarea in jocul formelor arhitecturii moderne, nu exista nici o idee care nu se poate concretiza.

Sistemul cu doua garnituri de bataie garanteaza o reducere maxima a pierderilor de caldura si o foarte buna izolare fonica. Acestea sunt doar doua aspecte care maresc evident confortul. Dar, in primul rand, profilele design 2D, ca de altfel toate sistemele de profile Salamander, sunt confectionate dintr-un PVC de o foarte buna calitate, care asigura o stabilitate pe viata si o stralucire continua.

   

AVANTAJELE SISTEMULUI:

sistemele cu 3 si 4 camere asigura o stabilitate optima si o izolare termica ridicata falt dublu inclinat latime minima de 60 mm variante de design : cu suprafete la exterior in planuri diferite, in acelasi plan sau in T variante de decor: alb clar, stralucitor, culori RAL, diferite imitatii ale texturilor lemnoaseSistemul 3D

   

Design-ul 3D: o forma desavarsita si un varf in domeniul tehnic. Absoluta noutate mondiala, atrage prin rotunjimi nobile la interior si exterior care ii confera un caracter absolut nou.

Garniturile de bataie ca si grosimea marita, de 76 mm contribuie la o extraordinara izolare termica.

Aceasta constructie optima confera profilului posibilitatea a 5 camere. Este un detaliu deosebit de important datorita faptului ca nu numai izolarea termica este mult peste cea de la sistemele clasice cu 3 camere, ci imbunatateste si stabilitatea ferestrei.

Si pentru ca fantezia sa ramana nelimitata, gasim ferestre cu Design 3D in aproape toate culorile RAL, cat si decoruri care imita perfect lemnul.

   

AVANTAJELE SISTEMULUI:

formele rotunjite ale tocului si cercevelei baghete rotunjite garnitura dubla de bataie la partea exterioara si inca una la interior sistem cu 5 camere, cu o grosime de 76 mm care confera o izolare termica maximaSistemul iD

   

Sistemele Salamander pentru usi se detaseaza deasemenea prin standardele de inalta calitate si o paleta bogata de design.

O atentie deosebita li se acorda bineinteles masurilor de securitate.

Sistemul de profil armat confera nu doar stabilitate si durabilitate, ci si protectie impotriva efractiei. Aceste cerinte se completeaza cu montarea unor sisteme de inchidere adecvate.

Liniei Design iD ii apartin deasemenea obloanele si jaluzelele in diferite modele precum si celelalte accesorii. Ele sunt detalii mici ale Design-ului iD dar creaza impresii puternice.

   

AVANTAJELE SISTEMULUI:

usi de casa care se pot deschide la interior si exterior cu un grad ridicat de siguranta jaluzele in diferite design-uri sprose "Design" autoadezive cu capace pentru imbinari de margine si in cruceMai multe informatii pe www.profilepvc.ro